Logo

Història > Period 1991-2014 > Junta 2005 - 2014 / Toni Roura Catafal
Tornar a la pàgina anterior

Toni Roura Catafal

Toni Roura Catafal

Què era, que volia dir UNISUB ara fa 40 anys?
Dons pel que he conegut havia de ser com una mena de “delegació” del Sabadell. Tot i que soc de Granollers jo no sabia ni que existia. De fet en vaig tenir coneixement per un ex cunyat meu que per cert no va aprovar el curs.

Què vol dir Unisub avui?
Es un Club, amb els maldecaps que això representa i els seus problemes (rialles) Tots els que hi som ens ho passem molt bé i ens en anem sortint

Cal felicitar-vos, es el 40 aniversari i el Club es com un fill vostre.
Estem aquí però no per ser President t’encarregues de coses boniques i prou. Si hi ha feina la fas i punt. Crec que aquesta ha estat la tònica de sempre. Fas la teva part, la que pots de més i endavant. Ha costat dies molt llargs però el Club ha barrejat experiència i saba nova.

Una immersió a destacar
Per mi Cadaqués, Es Caials i Cala Blanca. Però igualment totes les immersions, totes, les que he fet amb la meva filla.

Què hi destacaria del club?
El “bon rotllo” i la germanor. Bon ambient quan ens trobem. Qui ve, ve per gust de fer-ho. Unisub i la ciutat en les vostres èpoques A Granollers crec que es mínima, tenim una petita subvenció però ens ho hem de tramitar tot. Vull dir que, per exemple, la legalització del compressor hem de fer-ho com si fóssim una empresa. Per el Club es una despesa i una tramitació de veritat costosa.

Locals dels inicis
Per a mi els inicis són aquest local, una mica casa meva ja avui dia.

Per què vareu fer submarinisme en el seu inici
Jo anava molt a la platja. Fèiem molt snorkel amb la meva filla. Doncs un dia, tornant de la neu, mira tu que hi tindrà a veure, va sortir el tema. Li vaig dir a la Montse,la meva filla, Sí que ho farem, farem submarinisme.

Una alegria com a president
Dons fer que el Club “rutlli” al menys fins el dia d’avui. El dia del sopar del 40 aniversari va ser molt especial, de veritat.

Quin futur li veieu a l’entitat?
Veig futur amb els que hi som, però hem d’esperar una mica més de la base, dels que pugen. Alguna vegades ens hi hem d’agafar a fer les coses els de sempre si no, no es fan.

Un consell als que comencen
Si ho volen fer, si ho volen provar que no es un curs d’un dia. Cada immersió ens depara coses noves. I que es facin instructors que ens calen al Club. (Olmo: Sí, que ens jubilin)

Voleu, per acabar, nombrar a algú?
El Manel Olmo, que si en se o no de submarinisme es cosa seva. Agafava la “família” com ell ens deia i tots a l’aigua. Al Traveria que es qui hem va empènyer i als companys de la junta, un record al Jordi Ninou.

Una frase
El mar, un hàbitat que no és el nostre, però que tant per sobre, com per sota és genial.

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat