Logo

Història > Period 1991-2014 > Junta 1999-2005 / Manel Olmo Vallejo
Tornar a la pàgina anterior

Manel Olmo Vallejo

Manel Olmo Vallejo

Què era, què volia dir UNISUB ara fa 40 anys?
Si, es el que tinc entès. Jo també vaig arribar amb el Club en funcionament. No en tenia coneixement fins que vaig decidir fer el curs i vaig conèixer l’entitat. Però la veritat es que me’n alegro molt de la feina i la tasca dels fundadors. Ara en podem gaudir d’aquella feina. Vaig saber, com dic, del club dos idees abans de fer el curs. El meu cunyat m’ho va dir i sense ser a la llista hem van deixar entrar al curs.

Què vol dir Unisub avui?
Dons un lloc d’esbarjo extraordinari on trencar la rutina. Desconnectar i estar tranquil. La veritat es que m’ho passo “de conya” si hem permeteu l’expressió. Cal felicitar-vos, es el 40 aniversari i el Club es com un fill vostre. Es clar que un granet de sorra hem posat. Potser més d’un alguna vegada. (Nota de David: Manel, mes d’un granet heu posat aquí, t’ho ben asseguro) Es clar que hi ha feina però t’ho prens amb colla, amb els amics i vas fent. Ens estimen al Club i fem les coses no se si més per el que has fet o per que de veritat hi estem a gust. Fer-me la foto amb tots els expresidents va ser una sensació única. Pensava “aquest va començar, aquest va comprar el compressor, aquest era el president quan jo vaig fer el curs, etc... Hem vaig sentir, i hem sento, un graó de la cadena. Ets una peça més. Estic orgullós de ser expresident.

Una immersió a destacar
Un indret per mi sempre seran els Ullastres, però per sentiments les del curs de la meva filla.

Què hi destacaria del club?
L’esforç per fer cursos per part dels instructors. Unisub i la ciutat en les vostres èpoques Fins i tot en la meva època era complicat, no hi havia cap relació de fet.

Locals dels inicis
Jo vaig ser soci al Carrer Canigó, com a president ho vaig ser ja aquí. Per que vareu fer submarinisme en el seu inici Per que per mi això de platja sol i sorra, dons com que no.... Aletes i mascara sempre eren amb mi a l’estiu. Ho vaig provar amb en Tamayo, alumne d’aquesta casa i cunyat meu. Una alegria com a president El dia que en Toni va dir que seria President (rialles) de veritat de veritat vaig plorar per dins el dia de la Placa com a soci representatiu. Mai havia pensat que la tindria, no me l’esperava gens. Va ser l’any anterior a ser president.

Quin futur li veieu a l’entitat?
Jo en soc pessimista, mira tu. Veig que falta gent que s’involucri més. No veig gent ara mateix per dur-lo. Deu vulgui que m’equivoqui. Un consell als que comencen Si tenen interès per conèixer aquest mon paciència i tranquil·litat

Voleu, per acabar, nombrar a algú?
Dons als “vells” de quan vaig entrar. Al Traveria que hem fet moltes, moltes hores junts i n’hem tingut de menys i de més. Al Vicenç Montserrat i la Lola que ens feien els sopars amb la paciència de que ja vindran temps millors. A tota la gent que ha passat, diria noms i no acabaria. Però no hem vull deixar a la meva dona Àngels i la meva filla Ivet. Per la seva inesgotable paciència i per aguantar que cada dimecres i cada divendres les deixes per ser al Club. Vull agrair-li cada dia que jo era fora i cada dia que hem van acompanyar al Club, que van ser molts.

Una frase
Unisub, una família de bons amics.

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat