Logo

Història > Period 1991-2014 > Junta 1999-2005 / Manel Olmo Vallejo
Tornar a la pàgina anterior

Manel Olmo Vallejo

Junta 1999-2005

President Manel Olmo Vallejo
Vicepresident Manuel Surroca Macià
Secretari Albert Carrillo Gallego
Tresorer Carles Alegre Vidal
Vocals Josep Mª Cabré
Pedro Cruz
José Lozano
Alex Lara
Cristina Gruas
Josep Traveria
Mariano Amizara
Miquel Gudayol
Joan Gudayol
Anna Riu
Francesc Espinosa
Manel Olmo Vallejo

El 7 de Juliol del 99, en assemblea general, queda aprovada la nova Junta encarregada de regir el Club pel període dels quatre anys següents.

El primer problema amb el que es troben es la decisió de la Generalitat de precintar el compressor acompanyat d’una sanció de 100.000 pessetes. Es fa una compra de material per substituir l’obsolet, es fa el tradicional nombre de loteria, es juga fort, doncs que les despeses son importants, es substitueix el programa informàtic de gestió i es programen els actes socials acostumats. Davant dels perjudicis que pel club i per a la massa social representa no estar autoritzats a carregar ampolles, s’encarreguen a l’enginyer Josep Castillo els tràmits per procedir a la legalització de les instal·lacions del compressor pel Departament d’Indústria de la Generalitat, cosa que s’aconsegueix, finalment, desprès de funcionar un temps amb un permís transitori.

En el decurs del mandat del Manel Olmo també es produeixen canvis a la Junta Directiva. Es fan segons el que determinen els estatuts. També s’aprofita el cobrament d’una subvenció de l’Ajuntament per adquirir un equip d’oxigen hiperbàric per utilitzar com a mesura de seguretat en els cursets.

Estem parlant de l’any 2001 en el que els telèfons mòbils no tenien la profusió que tenen en l’actualitat, doncs en Manel ja va adquirir-ne un pels cursets, com una mesura més de seguretat, per estar connectats, si convenia, amb el club o establiments de salut. S’instal·la il·luminació en l’exterior del club i es posa un comptador de corrent per controlar la despesa d’energia. Fins aleshores es pagava la que ens deia el propietari del immoble.

Cal destacar que la revista del club, engegada en aquest mandat, va arribant amb regularitat a tots els socis. Es pràcticament un pamflet informatiu, però donada la precarietat de l’economia del club, fer-la representa un esforç considerable que cal reconèixer.

Tot i que les activitats socials es mantenen, es deixa de fer el sopar de cloenda. Però impulsa la celebració de cursets i també, amb bona visió de futur, engresca bussejadors de 3 estels i ell mateix ho fa, per passar a titulacions superiors d’instructor, donada la manca que pateix el club d’aquestes titulacions.

En Manel Olmo, ha estat, al meu entendre i a pesar de la situació delicada del club, en el decurs del seu mandat, un president molt digne, amb una gran esperit d’entrega que ha fet tot allò que es podia fer d’acord amb les circumstàncies, i això, es mereix tot el reconeixement, tot l’agraïment i tot el respecte. És un privilegi tenir-lo com amic.

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat