Logo

Història > Dècada 1980-1991 > Junta 1988-1991 / Jaume Olivé Massagué
Tornar a la pàgina anterior

Jaume Olivé Massagué

Jaume Olivé Massagué

Què era, que volia dir UNISUB ara fa 40 anys?
Any 88. Vaig començar per què hi entrava molt al despatx. Mirava d’ajudar (de fet ha estat sempre la base del nostre Club). Hem devien veure interessat i...a presidir el Club amb honor la veritat.

Què vol dir Unisub avui?
Ja no faig immersions, ara a casa, el nen. Un company volia un equip i es va quedar el meu. Estic desconnectat igual. Però vaig seguint la trajectòria. M’agrada veure els mes joves tirant endavant el Club. Crec que cal felicitar-vos, es el 40 aniversari del Club. Cert que hi havien dies complicats. Sort d’en Campanya cap de la Guardia Urbana que sempre ens va fer costat (Vull saludar-lo des d’aquí). De fet jo vaig visitar aquests locals però no hem vaig decidir a fer el canvi. Una immersió a destacar Recordo lligar-nos la barca d’en Miró i fer la immersió com si aquesta fos un globus, sempre sobre nostre.

Què hi destacaria del club?
La capacitat del club per obtenir predisposició dels seus socis en fer coses Unisub i la ciutat en les vostres èpoques Varem provar connexió, col·laborar amb poc èxit, la veritat (Ens tocava pagar piscina etc.) Amb tot sempre hi varem ser. Per exemple es va organitzar una gin cama popular al parc de ponen. Unisub la va organitzar com un dels actes principals de la festa major. Era el principi dels blancs i blaus. Locals dels inicis Era una casa vella amb tots els inconvenients que això representa (De fet se que quan varem marxar, els que van comprar el local el van enderrocar per fer vivendes noves. No es va aprofitar res vaja, amb tot es cert que el vaig “heretar” de Navarro en condicions raonables i poc a poc ens en varem anar sortint. De fet a la meva junta no varem fer pas cap obra important, sols manteniment. Aprofito per dir-ho a en Josep Navarro.

Per què vareu fer submarinisme en el seu inici?
Dons no ho havia provat mai, sols el típic de la mascara i aletes. Però un dia baixes més fons i penses com a de ser tot allò més a prop. Un company hem va acabar d’animar. Una alegria com a presiden Dons crec que federar al Club en Motonàutica i realitzar els primers cursets

Quin futur li veieu a l’entitat?
Dons que llàstima dels fons marins en l’actualitat. Amb tot si els de davant empenyen, que sembla que si, endavant. Vaja jo no ho dubto Un consell als que comencen Enteniment. Sembla senzill però has de ser tu qui mani. De fet ho es de senzill, però amb coneixement.

Voleu, per acabar, nomenar algú?
Uf, en Pardo, al Traveria, al Vicenç Montserrat que tampoc tenim ja i que era l’anima dels sopars. Igualment vull recordar la meva junta amb en Pera, Lluís la Sussi, en David, etc.. També a en Carles Canet que veure’l fer immersió desprès d’un accident a la seva primera sortida va ser tot un plaer.

Una frase
Molta aigua per tan poc peix.

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat