Logo

Història > Dècada 1980-1991 > Junta 1988-1991 / Jaume Olivé Massagué
Tornar a la pàgina anterior

Jaume Olivé Massagué

Junta 1988-1991

President Jaume Olivé Massagué
Vicepresident Lluís Andradas
Secretària Sunsi Nicola
Tresorer Jordi Blay
Ensenyament Josep Traveria
Pere Montaña
Vocals Juan Fsco. Lepero
Paqui Escribano
David Montserrat

Posteriorment s'incorporen:
Pere Rabassó
Maria Consuelo Trujillo

Jaume Olivé Massagué

L’assemblea del 15 de gener de 1988 va portar a la presidència d’Unisub a Jaume Olivé que, en principi hauria de regir el club els 4 anys preceptius, però que, com veurem, no va ser ben be així.

A la junta, un cop constituïda, s'incorporen nous membres, no referendats per l’assemblea. Aquest fet constitueix una irregularitat estatutària, peró com es fan amb la intenció d’augmentar les activitats del club, muntant la secció de motonàutica esportiva, cap dels socis presenta una queixa formal.

Amb la realització de cursets de busseig, alguna ginkana a les piscines, algún curset de patró (titulin) a la seu social i la baixada del pessebre es van desenvolupant les activitats del club que culminaran amb un curset de 1ª i de Monitors, la preparació teòrica dels quals es porta a terme per l’EMU.

Es segueixen promocionant els sopars de final d’any i havent aprovat els corresponents exàmens, el club compte amb 3 bussejadors de 1ª, i 2 monitors més. S’incorporen a la junta en Xavi Mañosa i en Miquel Soler, segons consta, per assignar-les-hi diverses responsabilitats en funció de les necessitats del moment. El soci Vicenç Montserrat, en l’assemblea de febrer de 1990, recorda a la junta les irregularitats de donar  altes a la junta sense passar per assemblea. Li contesten que seran proposats quan es cregui convenient. Aquest afer portarà conseqüències posteriors de relació entre el soci i la presidència. Es produeix la baixa de Xavi Manyosa.

El soci Vicenç Montserrat adreça una carta de queixa a la junta directiva, pel que considera un tracte discriminatori envers la seva persona i afegeix que per sentit de responsabilitat i pel 23 anys, des de la seva fundació, de pertinença al club, no es donarà de baixa, però fa una invitació, entre línies, a la reflexió i als personalismes en favor d’una millor convivència  entre junta i socis.

El dia 1 de març del 1991 es celebra assemblea general de socis. Un dels punts del dia es la renovació parcial de la junta però a l’acta no figura cap apartat en el que es parli de cap renovació, es una nova incongruència de l’equip de govern que a la següent reunió incorpora a Miquel Soler i Fèlix Esteve.

Les reunions cada vegada son més espaiades i amb menys participants. Com era previsible en Jaume Oliver, en assemblea extraordinària celebrada a l’octubre, deixa voluntàriament el càrrec i es nomena una nova junta directiva transitòria fins noves eleccions, aquesta restarà integrada per en Manel Surroca, David Montserrat, Pau Esteban, Alex Segura, Pepe Perez Bote i Toni Casanoves.

El desembre del 1991, la comissió gestora convoca assemblea extraordinària amb un únic punt del dia; posar a l’aprovació dels socis una candidatura de govern.

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat