Logo

Història > Dècada 1968-1980 > Junta 1971-1975 / Agustí Prat Boix
Tornar a la pàgina anterior

Agustí Prat Boix

Junta 1971-1975

President Agustí Prat Boix
Equip Sr. Carreras
Sr. Bonet
Sr. del Moral
Sr. Julià
Sr. Rius
Sr. Montserrat
Sr. Ballús
Sr. Carrau
Sr. Fernandez
Sr. Antoni Pardo
Agustí Prat Boix
Junta 1968-1971
Agustí Prat Boix

Sota la presidència del Sr. Prat, la junta queda amb els Srs. Carreras, Bonet, del Moral, Julià, Rius, Montserrat, Ballús, Carrau, Fernandez i a càrrec de les relacions públiques Antoni Pardo.

L’onze de febrer del mateix any es determina desvincular-se del club natació. Les respectives juntes mantenen converses i ens comuniquen que la piscina resta a la nostre disposició per la organització de cursets d’escafandrisme i altres activitats relacionades amb l’esport.

El Sr. Platón, delegat regional d’esports, ret una visita al club, aleshores situat al Casal de l’esport, i es ates pels Srs. Prat i Carreras.

També es anecdòtic el fet de que cada any, proveïts d’escafandre, netejaven la piscina exterior, sense buidar per tenir-la operativa més ràpidament, i que aquesta feina ens ajudava a tenir més pressupost per poder fer més activitats. No pagaven gaire però era un ajut complementari de bon aprofitar.

Podríem dir que el gran esclat de les activitats del club, arriba amb l’organització del 5é Campionat de Catalunya de Natació amb Aletes, que es celebra a la piscina exterior del club natació el 10 de juny del 1971. Participen equips de UNISUB Sabadell, CRIS, C.N. Montjuich, Pegaso, Sant Joan i UNISUB Granollers. Quedem classifi cats en 4art lloc, però el moviment de donatius de cases comercials per l’esdeveniment es realment important i, en conseqüència, la credibilitat del nostre club creix tant a nivell de la ciutat com a nivell federatiu.

Amb motiu del cursets fets, aquest any s’incrementa en 22 el nombre de nous socis. Sumats als 32 que hi havia ja som un total de 54 socis practicants.

Les activitats que es porten a terme fi ns l’any 1975, son puntuals, una gimcana, el 7é curset que aporta 8 nous socis, el sisè Campionat de Catalunya amb aletes i de Velocitat, amb una medalla de bronze per en Vicenç Montserrat en 400 mts escafandre, la compra del compressor JORMIL per valor de 86.170 pessetes i la confecció, presentació i aprovació dels estatuts del Club, que ens converteixen, de fet, en una entitat legalment federada

Aquestes activitats es van fen amb lentitud, com si el cansament s’hagués apoderat de les persones que havien de donar suport al president. Tant es així que el mateix president amb un to de desànim molt acusat, reconeix la poca activitat desenvolupada els darrers 2 anys. No està satisfet del recolzament que ha rebut (sic) “hemos ido manteniendo el rescoldo” i espera que els nous socis que els cursos proporcionen, donin (sic) “el empujón de los jóvenes, empujón que no llega nunca”.

Realment es un crit desesperat a l’ajuda que conclou amb un desig (sic) “con el fi n de llegar a ser el Club grande y lleno de actividad con el que todos soñamos”. Magnífi ques paraules que l’exoneren de qualsevol actitud, en l’exercici del càrrec, que hagi impedit l’acostament i la motivació del seu equip. La seva devoció pel club es irrefutable.

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat