Logo

Història > Primera dècada 1968-1980
Tornar a la pàgina anterior

Primera dècada 1968-1980

Aquesta revista que teniu a les mans te la pretensió d’esser un vehicle d’informació per a tots els socis d’Unisub. Per fer una veritable tasca pedagògica caldria començar per conèixer més o menys a fons la Història i els personatges que han possibilitat el desenvolupament del Club fins als nostres dies. Aquesta es la tasca que la Junta directiva m’ha encomanat. Haig de creure que ho ha fet, no tant per les meves capacitats narratives, sinó per haver viscut i participat en el seu naixement i creixement des de la seva fundació, fins que les activitats Federatives em van donar un altre espai des del qual poder ser útil al meu club.

Soc conscient que la història no es solament un grapat de dades tretes d’un llibre d’actes, moltes vegades incomplet i, en masses ocasions, poc específic.
M’agradaria anar mes lluny i desgranar amb molta cura l’esperit que anima a les persones que hi han dedicat voluntat i esforços, sovintment oblidades, o el que es pitjor, recordades únicament per les coses poc positives que hagin pogut tenir en l’exercici de les seves funcions. Qui res no fa mai s’equivoca.

El sol fet de prendre les regnes d’una organització esportiva i mantenir-la, ja es un mèrit. Aixecar-la cada vegada més amunt i fer-la conèixer en altres àmbits ja es una bona tasca.
En aquest sentit penso honradament que tots els presidents, i les juntes directives que els hi han donat suport, han fet una tasca més que meritòria i voldria que aquesta breu història, que ho és no tant del club com de les persones, serveixi de reconeixement a un conjunt d’amics que, de bona fe, han anat tirant del carro, moltes vegades per camins plens de sots i xaragalls.

A tots ells el nostre agraïment.

Crònica: Antoni Pardo
Entrevistes: David Montserrat

pixel
Antoni Carrau Rovira
pixel
Agustí Prat Boix
pixel
Pere Bescós Puig
pixel

Darrer número per imprimir del nostra fulletó trimestral

Descarregar PDF

(Descarrega't els últims fulletons d'activitats)

Invitació per imprimir del XIX Saló de la Immersió 2018

Descarregar PDF

Si tens imatges d'alguna activitat, envia-les i les publicarem a la nostra galeria.

Àlbums fotogràfics

Darrer Cartell per imprimir del CEM Les Franqueses

Descarregar PDF

Unisub - Unió Subaquàtica de Granollers 2017
info@unisubgranollers.cat